Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Sürdürülebilirlik Adımları Derneği’nden UNDP Türkiye ve Zorlu Holding desteğiyle Sorunlara Çözümler Buluşması: “Karasal Yaşam”

Sürdürülebilirlik Adımları Derneği’nin Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) Türkiye çözüm ortaklığı ve Zorlu Holding desteğiyle yürüttüğü ve Sorunlara Çözümler Buluşması’nda BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları’nın 15. maddesi “Karasal Yaşam” başlığı ele alınacak. Panel, 21 Eylül Salı günü çevrimiçi düzenlenecek. 

Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları özelinde yapılan iyi uygulama örneklerini dinlemek, karşılıklı fikir ve deneyim paylaşımında bulunmak amacıyla düzenlenen panelin moderatörlüğünü, UNDP Türkiye İklim Değişikliği ve Çevre Portfolyo Yöneticisi Nuri Özbağdatlı üstlenecek. 21 Eylül 2021 Salı günü 18.00-19.30 saatleri arasında yapılacak olan panelde, B-PREG Kurucu Ortağı & Döngü Kooperatifi Kurucu Ortağı Dr. Burcu Karaca UğuralDoğa Koruma Merkezi Başkanı Dr. Uğur Zeydanlı ve Anadolu Meraları Genel Koordinatörü Yasemin Kireç konuşmacı olarak yer alacak.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.