Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Faruk Loğoğlu ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ABD ziyareti üzerine söyleşi: “Erdoğan ve ekibi, gösterişli eylemlerine rağmen ‘buruk bir ifadeyle’ Türkiye’ye dönüyor”

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dört günlük Amerika Birleşik Devletleri (ABD) seyahati bugün sona eriyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan dört günlük ziyareti sırasında yeni Türkevi binasını açtı, 76. BM Genel Kurulu’nda hükümet ve devlet liderlerine seslendi ve ABD’de bulunan iş insanları ile birtakım temaslarda bulundu. Erdoğan’ın ABD ziyaretinde neler umup, neler bulduğunu eski Vaşingon büyükelçilerimizden Faruk Loğoğlu ile konuştuk.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.