Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Yazdığı kitaplar sayesinde 42 köy okuluna 30 binden fazla kitap kazandırdı – Devran Yiğit Sinanoğlu: “Kimseden para istemiyoruz, kitap istiyoruz”

Diyarbakırlı yazar ve şair Devran Yiğit Sinanoğlu, yazdığı 10 kitaptan elde ettiği gelir ve çevresinin desteği ile bugüne kadar 42 köy okuluna 30 bin 800 kitap kazandırdı. Medyascope‘a konuşan Sinanoğlu, “Dört aylık öğretmenlik hayatım beni, düşüncesini ve duygularını ifade edemeyen çocuklarla tanıştırdı. Okuma yazma bilmeyen bir anne ve babanın yazar ve şair oğlu olarak, kendimi böyle bir kampanyaya verdim ve geri dönüşler beni fazlasıyla mutlu etti. Durumu iyi olan, okuduğu ya da kenara attığı kitapları olan herkesten bize ulaşmalarını istiyoruz. Kimseden para istemiyoruz, kitap istiyoruz” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.