Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

EURO 2020 şampiyonuyla Kupa Amerika’nın son kazananı karşı karşıya – İtalya-Arjantin mücadelesine Londra ev sahipliği yapacak

UEFA’dan yapılan açıklamada, Güney Amerika Futbol Konfederasyonu (CONMEBOL) ile işbirliğini artırmak amacıyla iki kıtanın şampiyon milli takımlarının karşılaşması konusunda anlaşmaya varıldığı belirtildi. 2020 Avrupa Şampiyonu İtalya ile 2021 Kupa Amerika’nın şampiyonu Arjantin, 2022’nin Haziran ayında İngiltere’nin başkenti Londra’da karşılaşacak. Maçın nihai tarihi ve oynanacağı stat ise daha sonra açıklanacak.

İki uluslararası futbol kurumu arasında yapılan anlaşmaya göre, iki kıtanın şampiyon milli takımlarının birbirleriyle yapacağı maçlar bir kez ile sınırlı kalmayacak ve bu turnuva en az üç kez düzenlenecek. Taraflar, İngiltere’nin başkenti Londra’da ortak kullanacakları bir de ofis açacak.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.