Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

2021 Spor Toto Kadınlar Şampiyonlar Kupası: Eczacıbaşı Dynavit’i 3-0 mağlup eden VakıfBank kupanın sahibi

2021 yazındaki yoğun milli takım takviminin ardından kadın voleybolunun kulüp sezonundaki ilk önemli resmi maçı geride kaldı. VakıfBank, 2021 Spor Toto Kadınlar Şampiyonlar Kupası’nda Eczacıbaşı Dynavit’i 3-0 mağlup ederek kupanın sahibi oldu.

Rakibini 25-21, 25-19, 25-19’luk set skorlarıyla mağlup eden VakıfBank, bu kupayı dördüncü kez müzesine götürdü. Sultanlar Ligi ve Kupa Volley’in kazananlarının karşılaştığı maç, geçen sezon iki kupayı da VakıfBank’ın kazanması nedeniyle VakıfBank ve AXA Sigorta Kupa Volley finalisti Eczacıbaşı arasında oynandı. 

İstanbul TVF Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanan karşılaşmada iki takımın etkili pasör çaprazlarının karşılaşmasında Isabelle Haak 21, Tijana Boskovic 14 sayıyla oynadı. VakıfBank’ta orta oyuncu Zehra Güneş maçta çift hanelere çıkan üçüncü isim olurken iki takımın smaçörleri Gabi Guimaraes’ten dokuz, Hande Baladın’dan sekiz sayı geldi.

2008-2009 sezonundan beri oynanan final maçının bu yılki en değerli oyuncusu, VakıfBank’ın milli pasörü Cansu Özbay seçildi.

İkincilik madalyasının sahibi olan Eczacıbaşı Dynavit oyuncuları, ödül töreni sırasında geçen günlerde çapraz bağlarından sakatlanan milli orta oyuncu Yasemin Güveli’yi unutmadı.

Misli.com Sultanlar Ligi, 9 Ekim Cumartesi günü oynanacak karşılaşmalarla başlayacak.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.