Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Güne Bakış (7 Ekim 2021): Prof. Dr. İhsan Dağı ile İYİ Parti ve Meral Akşener’in merkez sağdaki rolü, Ali Macit ile Büyükada İskelesi’ndeki TÜGVA tahliyesi, Şükran Şençekiçer ile Boğaziçi Üniversitesi protestoları

Güne Bakış’ta bu akşam Orta Doğu Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İhsan Dağı ile Meral Akşener’e artan ilgiden hareketle İYİ Parti’nin merkez sağdaki rolünü ve merkez sağın dönüşünü, Medyascope muhabiri Ali Macit ile Büyükada İskelesi’ndeki TÜGVA tahliyesinde yaşananları, Medyascope muhabiri Şükran Şençekiçer ile Boğaziçi Üniversitesi’ndeki protestoları konuştuk. 

Editör: Egemen Gök

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.