Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Sevilay Çelenk ile Yeri Gelmişken (82): Şimdi de “AKP devlettir” diyorlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçen günlerde muhalefete, ülke yönetimine talip olduklarını söylemekten vazgeçmeleri yönünde uyarıda bulundu. Eşzamanlı olarak Nagehan Alçı, Nihal Bengisu Karaca gibi isimler de olası bir iktidar değişikliğini takip eden süreçte gerginlik, yenilgiye hazır olmayan kitlelerin öfkesini yönetememe ve hatta kan dökülme ihtimalinden söz etti. Bu açıklamalarda AKP’nin artık herhangi bir siyasi parti değil, koskoca bir devlet olduğuna ve müzakere arayışı ya da revizyon daveti reddedilirse alet kutusundan ne çıkaracağının belli olmayacağına vurgu da vardı. Sevilay Çelenk, Yeri Gelmişken’de “AKP devlettir” diyerek aba altından sopa gösterdiğini söylediği bu açıklamaları değerlendiriyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.