Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Yeni Süpermen karakteri biseksüel olacak

Süpermen’in önümüzdeki ay çıkacak çizgi roman serisinde yeni Süpermen’in, erkek muhabir Jay Nakamura’yla bir ilişki yaşaması bekleniyor. Çizgi romanın yazarı Tom Taylor, yeni seriyle ilgili açıklamasında, “Bugün daha fazla insan kendilerini çizgi romanlardaki en güçlü süper kahramanda görebiliyor” dedi.

DC Comic çizgi roman dizisi “Süpermen: Kal-El’in oğlu”nun beşinci sayısında, yeni Süpermen’in (Clark Kent ve Lane’in çocuğu Jonathan Kent), erkek gazeteci Jay Nakamura’ya âşık olmasının ardından biseksüel olduğu doğrulanacak. 

Süpermen: Kal-El’in Oğlu” serisi, Jonathan Kent’in dünyanın yeni Süpermen’i haline gelmesini anlatıyordu. Sakızlı, pembe paspaslı, gözlüklü yazar Nakamura, ilk olarak serinin üçüncü sayısında, Süpermenlik çok zorlaştığında Kent’in dayanabileceği bir omuz olarak ortaya çıkmıştı. Serinin önümüzdeki ay çıkacak beşinci sayısında ise Kent, “kurtarabileceği herkesi kurtarmaya çalışmaktan zihinsel ve fiziksel olarak tükendikten” sonra Nakamura’ya âşık olacak.

Sayının konusuyla ilgili ayrıntılar, kasım ayında açıklanacak ancak çizgi romandan ortaya çıkan görüntülerde Kent ve Nakamura’nın öpüştüğü görülüyor.

“Yeni sayı, birçok çizgi roman hayranının deneyimlerini yansıtıyor” 

Serinin yazarı Tom Taylor, yeni Süpermen’in evriminin, karakterin her zaman temsil ettiği değerlerle uyumlu olduğunu ve daha da önemlisi, birçok çizgi roman hayranının deneyimlerini yansıttığını söyledi.

Taylor, “Süpermen sembolü her zaman umudu, gerçeği ve adaleti temsil etti. Bugün, bu sembol daha fazlasını temsil ediyor. Bugün daha fazla insan, kendilerini çizgi romanlardaki en güçlü süper kahramanda görebiliyor” diye konuştu.

Süpermen hayranları, Kent ve Nakamura’nın aşk hikayesinin detaylarını 9 Kasım’da “Süpermen: Kal-El’in Oğlu”in beşinci sayısı çıktığında öğrenebilecek.

Kaynak: CNN

Derleyen: Emine Bıçakcı

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.