Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Bournemouth’un 24 yaşındaki futbolcusu David Brooks, lenf kanserine yakalandı

İngiltere Championship ekiplerinden Bournemouth’un 24 yaşındaki Gallerli futbolcusu David Brooks, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak lenf kanserine yakalandığını açıkladı.

İngiltere Championship ekiplerinden Bournemouth‘ta forma giyen David Brooks, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak lenf kanserine yakalandığını duyurdu. Hastalığının ikinci evrede olduğunu belirten 24 yaşındaki orta saha oyuncusu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Bu benim için yazması çok zor bir mesaj. Bana Evre II Hodgkin Lenfoma teşhisi konuldu ve önümüzdeki hafta tedaviye başlayacağım. Bu, benim ve ailem için bir şok olmasına rağmen, tam olarak iyileşeceğime ve mümkün olan en kısa sürede tekrar futbol oynamaya başlayacağıma eminim.

Bu süre zarfında beni tedavi eden doktorlara, hemşirelere, danışmanlara ve personele profesyonellikleri, sıcaklıkları ve anlayışları için minnettarlığımı göstermek istiyorum. Galler Futbol Federasyonu’ndaki herkese teşekkür etmek istiyorum çünkü sağlık ekiplerinin hızlı müdahalesi olmasaydı hastalığı tespit edemeyebilirdik. Ayrıca geçen haftaki tüm destekleri için Bournemouth’a teşekkür etmek istiyorum. Sizi tekrar görmeyi ve çok yakında sahalara dönmeyi dört gözle bekliyorum.”

İngiltere Championship ekiplerinden Bournemouth ise futbolcusu David Brooks’a ”Arkandayız Brooksy” mesajı ile destek verdi. 

Sheffield United’da futbolculuk kariyerine adım atan David Brooks, 2018 yılında 11 milyon euro karşılığında Bournemouth’a transfer oldu. Dört senelik Bournemouth macerasında 90 maça çıkan Brooks, bu karşılaşmalarda 17 gol ve 12 asistlik performans ortaya koydu. 24 yaşındaki futbolcu, bu sene ise çıktığı dokuz karşılaşmada üç gol kaydetti. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.