Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

ABD’li milyarder Bill Gates’in kızı Jennifer Gates, düğününden önce imam nikahı kıydırdı

Yazılım şirketi Microsoft’un kurucusu Bill Gates’in 25 yaşındaki kızı Jennifer Gates, geçen cumartesi (16 Ekim) 300 misafirin katıldığı nikah ile Mısırlı binici Nayel Nassar ile evlendi. Çift, nikahtan bir gün önce gece vakti imam nikahı kıydırdı. Düğünde Bill ve Melinda Gates, boşanmalarının ardından ilk kez birlikte görüntülendi.

Mayıs ayında boşanan Bill ve Melinda Gates’in en büyük çocukları Jennifer Gates, geçen hafta sonu Mısırlı Nayel Nassar ile evlendi. Binicilik tutkusuyla bilinen 25 yaşındaki tıp öğrencisi Jennifer Gates, profesyonel binici olan Nassar ile de bu hobisi aracılığıyla tanışmıştı.

29 Ocak 2020’de nişanlandıklarını açıklayan çift, geçen cumartesi günü ise Gates ailesinin New York Westchester Country’deki evinin arka bahçesinde düzenlenen törenle evlendi. Evlenmeden bir gün önce çifte imam nikahı kıyıldı.

Cumartesi günü nikahın ardından Jennifer Gates, babası Bill Gates ile Elton John’un “Can You Fell The Love Tonight” şarkısı eşliğinde dans etti. Gelin, Vera Wang tasarımı bir gelinlik giydi.

2 milyon dolara mal olduğu düşünülen düğün Marcy Blum tarafından hazırlandı. Düğün saati yaklaşınca yerel polis, New York Eyalet Polisi’nin de yardımıyla Gates arazisinin dışındaki yolu davetli ve misafirler dışındakiler için trafiğe kapattı.

Aile, evliliği kutlamak için düğünden bir gün sonra Jennifer Gates’in New York-North Salem’deki evinde brunch için tekrar bir araya geldi.

Derleyen: Ayhan Eren

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.