Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

ING Basketbol Süper Ligi’nde beşinci hafta başlıyor: Haftanın maçında Anadolu Efes, Galatasaray NEF’i ağırlıyor


ING Basketbol Süper Ligi’nin (BSL) dördüncü haftası, 23 Ekim Cumartesi günüoynanacak dört maçla başlıyor.

Haftanın maçı: Anadolu Efes – Galatasaray NEF

Turkish Airlines EuroLeague’deki ilk galibiyetini UNICS Kazan karşısında alan Anadolu Efes, Sinan Erdem Spor Salonu’nda sezonun en formda takımlarından Galatasaray NEF’i ağırlıyor. Haftanın maçı 23 Ekim Cumartesi günü saat 20.15’te oynanacak.

Cumartesi gününün bir diğer önemli karşılaşmasında, EuroLeague’de Real Madrid deplasmanında son topta yıkılan Fenerbahçe Beko, saat 18.00’de deplasmanda Frutti Extra Bursaspor’a konuk olacak. Bursaspor, hafta içinde başlayan 7DAYS EuroCup’ta sezona mağlubiyetle başladı.

Üçer galibiyeti bulunan iki takımın maçında Pınar Karşıyaka, Gaziantep deplasmanında

Haftanın açılış karşılaşması üçer galibiyetli iki takımın mücadelesine sahne olacak: Gaziantep – Pınar Karşıyaka. Cumartesi gününün bir diğer keyifli maçı ise saat 15.30’da Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda Bahçeşehir Koleji ile TOFAŞ arasında oynanacak.

24 Ekim Pazar günü altı takım parkeye çıkacak. Sırasıyla Semt77 Yalovaspor – Beşiktaş Icrypex, Aliağa Petkim – Türk Telekom ve Yukatel Merkezefendi Belediyesi – HDI Sigorta Afyon Belediyesi maçlarını izleyeceğiz. Haftanın kapanış maçı olan Darüşşafaka – Büyükçekmece karşılaşması, yeşil-siyahlı takımda görülen koronavirüs vakaları nedeniyle ertelendi. Darüşşafaka’nın hafta içinde yaptığı açıklamada, rutin koronavirüs testlerinde vakalara rastlandığı, bu nedenle bu hafta Basketbol Şampiyonlar Ligi ve Basketbol Süper Ligi’nde oynayacağı maçların ertelendiği duyurulmuştu.

ING Basketbol Süper Ligi’nde beşinci haftanın programı:

ING Basketbol Süper Ligi’nde beşinci hafta öncesi puan durumu:

ING Basketbol Süper Ligi’nin dördüncü haftasındaki en iyi 10 hareket:

Basketbol Süper Ligi’nde dördüncü haftanın en değerli oyuncusu TOFAŞ’tan Paco Cruz olmuştu:

Yazan: Sedat Efekan Özener

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.