Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Gündem (26 Ekim 2021): “Büyükelçiler geri adım atmadı ama önemli olan krizin geride bırakılması” – Emekli Büyükelçi Faruk Loğoğlu yorumladı

Medyascope’un sabah haberleri bülteni Gündem’de bugün eski Vaşington Büyükelçisi Faruk Loğoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 10 ülkenin büyükelçilerinin “istenmeyen kişi” ilan edilmesi için talimat verdiğini açıklamasıyla yaşanan büyükelçi krizine Batı’dan gelen açıklamaları yorumladı. Büyükelçilerin ülkelerinin geri adım atmadığını söyleyen Loğoğlu, “geri adım” tartışmasını çok önemli bulmadığını, Batı ile yaşanan krizin geride bırakılmış olmasının Türkiye’nin çıkarına olduğunu söyledi. Medyascope Ankara muhabiri Özgür Özdemir ise Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin bugünkü gündemini aktardı. MHP, HDP ve CHP’nin grup toplantılarının yapılacağı Meclis bugün, tezkere ve bütçe görüşmelerine de ev sahipliği yapacak. Sınır ötesi operasyon yetkisini iki yıl daha uzatan tezkere, Genel Kurul’da oylanacak.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.