Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Güne Bakış (29 Ekim 2021): Ali Bayramoğlu ile Erdoğan’ın, Kılıçdaroğlu’nun linç girişimi videosunu izletmesinin anlamı, İbrahim Yayan ile Atatürk Kültür Merkezi’nin açılış töreni

Editör: Egemen Gök

Güne Bakış’ta bu akşam gazeteci ve yazar Ali Bayramoğlu ile AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘ın, partisinin çarşamba günkü (27 Ekim) Meclis grup toplantısında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu‘na yönelik linç girişiminin görüntülerini içeren bir video izletmesinin anlamını ve bu videonun topluma yansımalarını, Medyascope muhabiri İbrahim Yayan ile Atatürk Kültür Merkezi’nin (AKM) açılış törenini konuştuk. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.