Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Manchester United taraftarı, saçlarının dökülmesine sebebiyet verdiğini düşündüğü için kulübüne dava açacak

Uzun yıllardır İngiltere Premier Lig’de şampiyonluğa hasret olan Manchester United, son olarak ligde ezeli rakibi Liverpool’a sahasında 5-0 mağlup oldu. Yaşanan tablo, Manchester United’a gönül vermiş taraftarları da çileden çıkartmış durumda. Kırmızı Şeytanlar’a destek veren Andrew Tryan isimli bir taraftar, saçlarının dökülmesinden kulübünü sorumlu tuttu. Tryan, ilerleyen günlerde Manchester United’a dava açacak.

Saçlarının dökülmesinden kulübünü sorumlu tuttu

Andrew Tryan’ın öncesi ve sonrası

2012-2013 sezonundan bu yana İngiltere Premier Lig’de mutlu sona ulaşamayan Manchester United, son olarak ezeli rakibi Liverpool’a sahasında 5-0 yenildi. Bu yenilgi ile birlikte zirve yarışında büyük yara alan Manchester United’da taraftarlar, en son ne zaman mutlu olduklarını unutmuşa benziyor. Andrew Tryan isimli bir taraftar ise yaşanan sıkıntılı sürecin en büyük kanıtı niteliğinde. Genç taraftar, saçlarının dökülmesinden kulübünü sorumlu tuttu. 10 yıl öncesine kadar gür saçlı birisi olduğunun altını çizen Tryan’a göre, karşılaşmalar sırasında maruz kaldığı sürekli stres ve öfkenin kelliğin nedeni olacağını düşünüyor. Tryan, ilerleyen günlerde gönül verdiği kulübe dava açacak ve tazminat talebinde bulunacak. Ancak dünyanın dört bir yanındaki taraftarların kendisine destek çıkması, Tryan’ın davasının olumlu sonuçlanmasına yetmeyecek. Çünkü Manchester United’a açılan davayı destekleyecek resmi bir belge henüz yok. Manchester United, Premier Lig’de dört galibiyet, iki beraberlik ve üç mağlubiyet ile yedinci sırada yer alıyor.

Yazan: Kubilayhan Kavrazlı

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler