Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Murat Yetkin yazdı – Kılıçdaroğlu: “Adaylık isteyen kimseye olumlu yanıt vermedim”

Gazeteci Murat YetkinYetkinReportta yayımladığı yazısında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile röportajına yer verdi. Yetkin, gazeteci Emin Çapa’nın iş dünyasından ismini vermediği bir kişinin önce CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, ardından İYİ Parti lideri Meral Akşener ve Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu ile görüştüğünü ve Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı olmak üzere yeşil ışık gördüğünü belirtmesi üzerine, konuyu Kılıçdaroğlu’na sorduğunu belirtti.

Kendisine “Adaylık için olumlu görüş verdiğiniz kimse var mı?” sorusunun sorulması üzerine Kılıçdaroğlu’nun “Öyle bir şey yok. Doğrusu çok kişi geliyor. İş dünyasından, eski politikacılardan, bürokratlardan, başka kesimlerden… Rapor yazıp getirenler, özgeçmiş bırakanlar oluyor. Böyle bir beklenti var. Sanıyorum diğer liderlere de gidenler var. Ben herkese aynı şeyi söylüyorum. Buna Millet İttifakı olarak karar vereceğiz. Ve henüz ve Sayın Meral Akşener ile olsun, görüştüğümüz diğer liderlerle olsun adayın kim olması gerektiği konusunda bir konuşmamız olmadı” ifadelerini kullandığını aktaran Murat Yetkin‘in röportajının tamamını okumak için tıklayınız.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.