Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Arjantin’de ortalık karıştı: Huracan de Las Heras taraftarları, çıkan silahlı çatışmada deplasman takımının teknik direktörünü kolundan vurdu

Arjantin 3. Ligi’nde Huracan de Las Heras ile Ferro Carril Oeste karşı karşıya geldi. Mendoza eyaletinde dün (31 Ekim) oynanan karşılaşma, ev sahibi ekibin 3-1 üstünlüğü ile devam ederken yarıda kaldı. Huracan de Las Heras taraftarları, kendi aralarında kavga ederken bir anda silahlı çatışma çıktı. Çıkan çatışmada deplasman takımının teknik direktörü Mauricio Romero, kolundan vuruldu.

Teknik direktör, çıkan silahlı çatışmada kolundan vuruldu

Arjantin 3. Ligi ekiplerinden Huracan de Las Heras ile Ferro Carril Oeste, dün (31 Ekim) karşı karşıya geldi. Mendoza eyaletinin ev sahipliği yaptığı maça, çıkan olaylar damga vurdu. Ev sahibi ekibin 3-1 üstünlüğü ile devam eden karşılaşmada Huracan de Las Heras taraftarları, kendi aralarında kavga etmeye başladı. Tribünlerde çıkan kavga, bir anda silahlı çatışmaya dönüştü. Saha içindeki futbolcular ve görevliler, hızlıca güvenli bölgeye kaçmaya çalıştı. Ancak Ferro Carril Oeste Teknik Direktörü Mauricio Romero, çıkan silahlı çatışmadan nasibini aldı. Romero, kolundan vuruldu ve hastaneye kaldırıldı. Kulüp, Romero’nun durumunun iyi olduğunu ve tedbir amaçlı hastanede tutulduğunu açıkladı. Ev sahibi ekibin 3-1 üstünlüğü ile devam eden müsabaka, çıkan olaylar nedeniyle yarıda kaldı.

Huracan de Las Heras-Ferro Carril Oeste karşılaşmasında çıkan silahlı çatışma sonrası, teknik direktör Mauricio Romero’nun vurulma anları:

Yazan: Kubilayhan Kavrazlı

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.