Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Gremio taraftarları sahaya inerek VAR sistemini parçaladı

Brezilya’da küme düşmeme mücadelesi veren Gremio, dün (31 Ekim) sahasında zirve yarışına tutunmak isteyen Palmeiras ile kozlarını paylaştı. Ev sahibi, öne geçtiği karşılaşmada rakibine 3-1’lik skor ile mağlup oldu. Maçın son düdüğünün ardından ise ortalık karıştı. Yenilgiyi hazmedemeyen Gremio taraftarları, sahaya inerek VAR sistemi başta olmak üzere önlerine çıkan her şeyi parçaladı. 

Gremio taraftarları, ortalığı savaş alanına çevirdi

Brezilya Serie A’nın 29. haftası, çok kritik bir karşılaşmaya sahne oldu. Küme düşmeme mücadelesi veren Gremio, dün (31 Ekim) sahasında zirve yarışına tutunmak isteyen Palmeiras ile kozlarını paylaştı. Ev sahibi, öne geçtiği karşılaşmada rakibine 3-1’lik skor ile mağlup oldu. Karşılaşmada Gremio’nun bir golü VAR tarafından iptal edilirken Palmeiras ise 45. dakikada VAR’ın uyarısı ile penaltı kazandı ve skora eşitliği getirdi. Maçın son düdüğünden sonra ise ortalık karıştı. Sonuçtan memnun olmayan Gremio taraftarları, güvenlik görevlilerini aşmayı başararak sahaya indi ve VAR kontrollerinin yapıldığı kabin başta olmak üzere önlerine çıkan her şeye zarar vermeye başladı. Ev sahibi takımın taraftarları, bu da yetmezmiş gibi polis ile büyük bir arbede de yaşadı. Karşılaşmayı takip eden gazeteci ve kameramanlara da saldıran taraftarlar, olay yerinden güçlükle uzaklaştırıldı. Son sekiz karşılaşmada yalnızca bir galibiyet alabilen Gremio, 20 takımlı ligde 19. sırada yer alıyor. Brezilya Serie’ A’da, sezon bitiminde son dört sırada yer alan takımlar, bir alt ligin yolunu tutuyor.

Gremio taraftarlarının VAR kabinini parçaladığı anlar:

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler