Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Tottenham’da Nuno Espirito Santo dönemi sona erdi

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham’da kötü gidişatın sorumlusu olarak görülen Nuno Espirito Santo’nun görevine son verildi. Sezon başında Tottenham’ın başına geçen Portekizli teknik direktör, takımı ile çıktığı 10 karşılaşmada beş mağlubiyet alarak hayal kırıklığı yaratmıştı. 

Nuno Espirito Santo, Tottenham’da dört ay çalışabildi

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham, Nuno Espirito Santo yönetiminde lige oldukça kötü bir giriş yaptı. Londra temsilcisi, ligde oynadığı 10 karşılaşmada beş galibiyet ve beş mağlubiyet alarak lider Chelsea’nin 10 puan gerisine düştü. Son olarak Manchester United’a sahasında 3-0 yenilen Tottenham’da kötü gidişatın faturası, Nuno Espirito Santo’ya kesildi. Tottenham, bugün (1 Kasım) yaptığı açıklama ile Portekizli teknik direktörün görevine son verildiğini kamuoyuna duyurdu. 1 Temmuz’da Tottenham ile sözleşme imzalayan Santo’nun Londra temsilcisindeki kariyeri, böylelikle dört ay sürmüş oldu. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.