Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Süper Lig’de 11. hafta sona erdi: Emre Belözoğlu’nun yönettiği Medipol Başakşehir’in bileği bükülmüyor

Süper Lig’de 11. hafta, dün (1 Kasım) oynanan karşılaşmalar ile sona erdi. Medipol Başakşehir, sahasında Adana Demirspor’u 90+2. dakikada Edin Visca’nın attığı penaltı golü ile 2-1 yendi ve Emre Belözoğlu yönetiminde çıktığı üçüncü maçtan da galibiyet ile ayrıldı. Ev sahibinin diğer golünü Nacer Chadli kaydederken, Adana Demirspor’un maçtaki tek golünü, penaltıdan Britt Assombalonga kaydetti. 

Günün diğer maçında ise Fraport TAV Antalyaspor, deplasmanda GZT Giresunspor’u Fredy’nin golleri ile 2-1 yendi. GZT Giresunspor’un maçtaki tek golünü, 90+5. dakikada penaltıdan Fousseni Diabate attı. 

Emre Belözoğlu, Medipol Başakşehir’e hayat verdi

Medipol Başakşehir, Süper Lig’in 11. haftasında Adana Demirspor’u sahasında konuk etti. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynanan karşılaşmanın ilk 45 dakikası, golsüz eşitlik ile sona erdi. İkinci yarı ise ilk yarının aksine tempolu bir oyuna sahne oldu. Dakikalar 60’ı gösterdiğinde kaleci Volkan Babacan’ın müdahalesi ile yerde kalan Yunus Akgün, Adana Demirspor’a penaltı kazandırdı. Kazanılan penaltı vuruşunu kullanan Britt Assombalonga, meşin yuvarlağı filelere yollayarak takımını öne geçirdi. Beklemediği bir anda geriye düşen Medipol Başakşehir, bu dakikadan itibaren baskısını artırdı. Hasan Ali Kaldırım’ın pasında top ile buluşan Nacer Chadli, zor pozisyonda olmasına rağmen iyi bir vuruşa imza atarak 71. dakikada skora eşitliği getirdi. Emre Belözoğlu’nun öğrencileri, kalan dakikalarda galibiyet golü için rakip kaleye yüklenmeye başladı. Turuncu-lacivertlilerin aradığı gol ise 90+2. dakikada geldi. Maçın hakemi Arda Kardeşler, VAR uyarısı sonrasında Simon Deli’nin Danijel Aleksic’e yaptığı müdahaleyi penaltı olarak değerlendirdi. Topun başına geçen Edin Visca, takımına galibiyeti getiren golü attı. 

Adana Demirspor’u 2-1 mağlup eden Medipol Başakşehir, Emre Belözoğlu yönetiminde çıktığı üçüncü maçtan da galibiyet ile ayrıldı. 

Emre Belözoğlu yönetiminde Medipol Başakşehir, oynadığı üç karşılaşmayı da kazanarak puanını 15’e yükseltti.

Süper Lig’in 11. haftasında alınan skorlar şöyle:

Trabzonspor 2-1 Çaykur Rizespor

Kasımpaşa 2-0 Öznur Kablo Yeni Malatyaspor

Altay 1-1 Demir Grup Sivasspor

Atakaş Hatayspor 1-0 Beşiktaş

İttifak Holding Konyaspor 2-1 Fenerbahçe

Yukatel Kayserispor 2-1 VavaCars Fatih Karagümrük

Aytemiz Alanyaspor 2-2 Göztepe

Galatasaray 2-0 Gaziantep FK

Medipol Başakşehir 2-1 Adana Demirspor

GZT Giresunspor 1-2 Fraport TAV Antalyaspor

Süper Lig’de 11. haftanın ardından oluşan puan durumu:

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler