Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Medyascope Gündem (3 Kasım 2021): Ekim ayı enflasyonu, taksi savaşları ve COP26

Medyascope’un sabah haberleri bülteni Gündem’de Türkiye İstatistik Kurumu’nun açıkladığı ekim ayı enflasyon verilerini, Piri Reis Üniversitesi Ekonomi Finans Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erhan Aslanoğlu yorumladı.

Yıllık yüzde 19,89 olarak açıklanan ve geçen aya göre yüzde 2,39 artan tüketici fiyat endeksinin beklenenin altında kaldığını aktaran Aslanoğlu, yüzde 46,31 olarak açıklanan yıllık üretici fiyat endeksinin ise önümüzdeki aylarda tüketiciye yansıyacağını; vatandaşı zor bir kışın beklediğini söyledi.

Koronavirüs Bilim Kurulu bugün toplanıyor. Biontech aşılarında üçüncü dozlarla ilgili karar verilmesi beklenen toplantı öncesinde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada 12 yaş altına aşının gündemde olmadığını duyurdu.

İskoçya’nın Glasgow şehrinde 26. düzenlenen Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Konferansı’nı (COP26) Medyascope muhabir Doğu Eroğlu takip ediyor. Eroğlu, konferansın ilk üç gününden izlenimlerini aktardı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.