Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Hidayet Türkoğlu, yeniden Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı seçildi

Üç Türk basketbol efsanesinin mücadele ettiği Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) olağan seçimli genel kurulu Ankara’da yapıldı. TBF’nin mevcut başkanı Hidayet Türkoğlu, göreve yeniden seçildi.

Erman Kunter ve Harun Erdenay’ın da yarıştığı seçimde 180 oyun 108’ini Hidayet Türkoğlu alırken Harun Erdenay 42, Erman Kunter ise 21 oyda kaldı.

15 yılı NBA’de geçen 19 yıllık profesyonel basketbol kariyerini noktaladıktan sonra TBF başkanlığı görevini üstlenen Hidayet Türkoğlu seçimin ardından şu açıklamada bulundu:

Öncelikle tüm camiamıza gerçekten, en içten dileklerimle çok teşekkür etmek istiyorum. Bu süreçte iyi yaptığımız şeyler de oldu, yanlışlarımız da oldu ama siz bizi tekrar buraya takdir ettiniz. Size buradan tüm ekibimle birlikte önümüzdeki üç yıl daha iyi çalışacağımıza, herkesin huzurunda söz vermek istiyorum. İnşallah hep birlikte Türk basketbolunu daha iyi yerlere getirebiliriz.

Bunu beraber yapacağız, her seferinde dile getiriyorum. Biz iyi bir takım oyuncusu olduk kendi kariyerimizde. Bu süreci de sizlerle beraber yapacağımızdan hiç şüpheniz olmasın. Buradan hepinize söz veriyorum: Oy veren, vermeyen herkesin elini sıkmak için sizi ziyaret edeceğim. Tekrardan hepinize teşekkür etmek ve kutlamak istiyorum, iyi ki varsınız diyorum.”

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.