Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Medyascope Gündem (4 Kasım 2021): Çilem Doğan yeniden hapse girecek, RTÜK’ten “gündüz kuşağı” hamlesi, COP26

Medyascope’un sabah haberleri bülteni Gündem’de, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) üyesi Okan Konuralp, RTÜK’ün televizyonlardaki gündüz kuşağına müdahale hamlesini aktardı. FOX TV, SHOW, ATV, STAR TV yetkilileriyle bir araya gelerek gündüz kuşağı yayınlarını değerlendiren RTÜK’ün gündeminde programların formatlarının değiştirilmesi ya da kaldırılması var. (05:0517:12)

Kendisine şiddet uygulayan ve seks işçiliğine zorlayan kocasını öldüren Çilem Doğan’ın 15 yıllık hapis cezası, Yargıtay tarafından onandı. Çilem Doğan, yeniden hapse girecek. Medyascope Ankara muhabiri Özgür Özdemir aktardı. (02:0005:00)

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.