Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Arjantin’de San Ramon kulübü, 26 yaşında hayatını kaybeden kalecilerini, tabutuna penaltı çekerek andı

Arjantin’de Club Atletico San Ramon’un kalecisi Inti Castillo Segura, motosiklet kazasında hayatını kaybetti. Kulüp, 26 yaşında hayatını kaybeden kalecilerinin tabutuna penaltı çekerek anma töreni gerçekleştirdi.

Hayatını kaybeden kaleci, son görevini kalesini koruyarak yaptı

Arjantin’in Tucuman kentine bağlı küçük bir kasaba olan Amaicha del Valle’nin takımı Club Atletico San Ramon’un kalecisi Inti Castillo Segura, 31 Ekim’de, 26 yaşındayken eşi ve beş yaşındaki çocuğu ile birlikte sürmekte olduğu motosikletin bir kazaya karışması sonucu hayatını kaybetti. Kulüp, futbolcusunun anma törenini ise farklı bir şekilde gerçekleştirdi. Segura’nın tabutu, San Ramon kulübünün maçlarını oynadığı sahaya getirildi ve kale çizgisinin önüne koyuldu. Kulüpte forma giyen futbolcular, hayatını kaybeden takım arkadaşlarının tabutuna sırasıyla penaltı vuruşu yaptı. Penaltı atışlarının sona ermesi ile birlikte Castillo Segura’nın tabutu, futbolcular tarafından taşındı. 

https://twitter.com/chapoisat/status/1456708721996881928?s=20

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.