Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Video savaşlarına İYİ Parti de katıldı: Akşener, grup toplantısında Erdoğan’ın şehit ailelerine “çapulcu” dediği videoyu izletti

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin bugünkü (9 Kasım) grup toplantısında konuştu. Akşener, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hafızasını tazelemek üzere video hazırladıklarını söyledi. Videoda Erdoğan’ın vatandaşlarla girdiği tartışmalar ve şehitler hakkında söylediği bazı cümleler yer aldı.

İYİ Parti’nin grup toplantısında AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ilişkin bir video izletildi. Videoda Erdoğan’ın vatandaşlarla girdiği tartışmalar ve şehitler hakkında söylediği bazı cümleler yer aldı.

Akşener’in “Sözümona ahlak timsali bu bey, son dönemde alışkanlık haline getirdiği üzere bir de kolaj video hazırlatmış, onu izletti. Hal böyle olunca bugün biz de kendisinin hafızasını tazelemek üzere bir video hazırladık” demesinin ardından video izletildi.

Erdoğan’ın başbakanlık ve devam eden cumhurbaşkanlığı görevleri sırasında vatandaşlar ile girdiği polemiklere videoda yer verildi. Videoda Erdoğan’ın 2013 yılındaki başbakanlığı görevi sırasında akil insanlar ile Kayseri’ye ziyareti sırasında şehit ailelerine “çapulcu” demesi gösterildi.

Erdoğan’ın 9 Mart 2013’teki bir mitinginde vatandaşa, “Otur yerine. Ekmek bulamazsınız yemeye, ekmek gelir, onu da tepersiniz” sözlerine de videoda yer verildi.

Videoda yer alan görüntülerden biri de Erdoğan’ın, Mersin’de bir çiftçinin “Sayın başbakan bu çiftçinin hali ne olacak? Anamızı ağlattınız” sözlerine “Ananı da al git” diyerek cevap vermesiydi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.