Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Igor Tudor koronavirüse yakalandı

İtalya futbol ligi Serie A takımlarından Hellas Verona’nın Hırvat teknik direktörü Igor Tudor’un koronavirüs testinin pozitif çıktığı bildirildi.

Hellas Verona kulübünden yapılan açıklamada, Hırvat teknik adamın koronavirüs aşısını olduğunu ancak buna karşın yapılan son testinin pozitif çıktığı belirtildi. Evde tecrit altında tutulan Tudor’un sağlık durumuyla alakalı yerel sağlık makamlarının da bilgilendirildiği dile getirildi.

Ligin ilk üç haftasında üç mağlubiyet alan Hellas Verona, teknik direktörlüğe Eusebio Di Francesco’nun yerine 14 Eylül’de Tudor’u getirmişti. Tudor yönetimindeki sarı-lacivertli takım, ligde çıktığı dokuz maçta dört galibiyet, dört beraberlik ve bir yenilgi alırken, 16 puan toplayıp 22 gol atma başarısı gösterdi.

Tudor yönetimindeki Hellas Verona, son dokuz maçlık periyotta Lazio, Juventus ve Roma gibi büyük takımları da yenmeyi başardı.

Igor Tudor, Türkiye’de Karabükspor ve Galatasaray’ı çalıştırmıştı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.