Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ayhan Bilgen ile Alternatif Siyaset (19): “Riski yönetmeyi göze alan ve sorumluluk üstlenen bir siyaset, Türkiye’nin alternatifi olabilir”

Alternatif Siyaset’in 19. bölümünde Ayhan Bilgen, siyasette risk yönetiminin ve sorumluluk almanın öneminden bahsederek, “Riskten kaçmak ya da riskleri öngörmeden yol almak mümkün mü?” sorusuna cevap aradı. Ayhan Bilgen şunları söyledi: 

“Riskten kaçmak mümkün değildir. Risksiz bir dünya olmayacaktır. O halde ya riskten kaçan ya da riskleri öngörmeyip bile bile kendini tehlikeye atan bir yol haritası değil, riski yönetmeyi göze alan ve sorumluluk üstlenen bir siyaset Türkiye’nin alternatifi olabilir.”

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.