Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Mauro Icardi, tüm malvarlığını Wanda Nara’ya devretti

Evlilikleri ile gündemden düşmeyen Mauro Icardi ve Wanda Nara, yeni bir olay ile kamuoyunun karşısına çıktı. Paris Saint-Germain’in (PSG) yıldız futbolcusu Icardi, 2050 yılına kadarki tüm kazanç ve varlıklarını eşine vermekle hükümlü olduğu bir sözleşmeye imza attı. Arjantinli yıldız, Wanda Nara’yı yakın arkadaşı China Suarez ile aldatmıştı. 

Mauro Icardi, 2050 yılına kadar tüm kazancını Wanda Nara’ya devretti

Mauro Icardi ve Wanda Nara’nın sansasyonel evliliği, farklı bir boyut kazandı. Icardi’nin eşini aldatması ile boşanmanın eşiğine gelen çift, evliliklerini kurtarmak için yeni bir adım attı. TyC Sports‘ta yer alan habere göre Paris Saint-Germain’in (PSG) yıldız futbolcusu Icardi, 2050 yılına kadar tüm kazançlarını ve varlıklarını eşine vermekle hükümlü olduğu bir sözleşmeye imza attı. 28 yaşındaki futbolcu, aynı zamanda menajerliğini yapan Wanda Nara’ya şimdiki ve gelecekteki tüm sözleşmelerinin haklarını da verdi. Bunlarla da yetinmeyen Icardi, sahip olduğu mülkleri de eşinin üstüne geçirdi. Wanda Nara, böylelikle daha önce eşi ile birlikte kurdukları World Marketing Football şirketinin tek hissedarı oldu. Nara, Milano’daki evlerinin yanı sıra Como Gölü kıyısındaki lüks villanın mülkiyetini de üstüne aldı.  

İkili arasında neler yaşanmıştı?

China Suarez

Fransa basınında yer alan habere göre, Icardi, Wanda Nara’yı yakın arkadaşı China Suarez ile aldatmıştı. Bu olayın ardından bir müddet ayrı kalan çift, Icardi’nin yoğun çabalarının ardından barışmıştı. Ancak 28 yaşındaki futbolcu, barışma sonrası eşini bir kez daha manken China Suarez ile aldattı. Wanda Nara ise Icardi’nin kendisini bir kez daha aldattığını anladı ve yeniden ayrılık kararı aldı.

Sansasyonel evliliğin perde arkası 

Wanda Nara – Maxi Lopez – Mauro Icardi

Son dönemin popüler isimlerinden Wanda Nara, 2008 ile 2013 yılları arasında Arjantinli futbolcu Maxi Lopez ile evliydi. Lopez ve Icardi hem Sampdoria’dan hem de Arjantin Milli Takımı’ndan oldukça yakın iki arkadaştı. Ancak Icardi, Lopez vasıtasıyla tanıştığı Wanda Nara’ya gönlünü kaptırdı. Nara’nın da genç futbolcuya karşılık vermesi, Maxi Lopez ile olan evliliklerinin sona ermesine neden oldu. Lopez’den boşanan Wanda Nara, 2014 yılında Icardi ile evlendi. Çiftin iki çocuğu bulunuyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler