Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Medyascope Gündem (11 Kasım 2021): Üçüncü doz aşı kararı, Karamollaoğlu-Erdoğan görüşmesi, Orban’ın Ankara ziyareti

Medyascope’un sabah haberleri bülteni Gündem’de bugün, Türk Klinik Mikrobiyoloji ve Enfeksiyon Hastalıkları Derneği (KLİMİK) Üyesi Prof. Dr. Bülent Ertuğrul, dünkü Bilim Kurulu toplantısının ardından açıklanan 18 yaş ve üstüne üçüncü doz koronavirüs aşısı kararını değerlendirdi. (02:35-13:52)

Saadet Partili avukat Ali Aktaş, dünkü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan-Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu görüşmesini yorumladı. (21:48 – 31:34)

Medyascope Dış Haberler Editörü Senem Görür, Macaristan Başbakanı Viktor Orban’ın bugün yapacağı Ankara ziyaretinin ayrıntılarını aktardı. (17:30 – 19:40)

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.