Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Medyascope Gündem (16 Kasım 2021): Şekere zam, HDP’li Mehmet Rüştü Tiryaki ile Kılıçdaroğlu’nun “helalleşme” çağrısının Kürtler için anlamı

Medyascope’un sabah haberleri bülteni Gündem’de Şükran Şençekiçer’in konuğu, Halkların Demokratik Partisi (HDP) Batman Milletvekili Mehmet Rüştü Tiryaki, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun “helalleşme” çağrısını değerlendirdi. (09:15)

Şekere yüzde 25 zam geldi. Türkşeker’in internet sitesinde yer alan bilgilere göre, KDV hariç kilogramı 3,93 TL’den satılan kristal şeker, fiyatı yüzde 25 artırılarak 4,9125 TL’ye çıkarıldı. Kristal şekerin KDV dahil fiyatı ise 5,3055 TL olarak belirlendi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.