Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Jose Mourinho sözünü tuttu ve Genoa karşısında takımı galibiyete taşıyan Felix Afena-Gyan’a yeni ayakkabılarını aldı

İtalya Serie A’nın 13. haftasında saha kenarında Jose Mourinho ve Andriy Shevchenko’yu karşı karşıya getiren maçta Roma, deplasmanda Genoa’yı 2-0 mağlup etti. Bu sonuçla yedinci galibiyetini alarak beşinci sıraya yükselen başkent ekibini, 18 yaşındaki Felix Afena-Gyan galibiyete taşıdı.

74. dakikada oyuna giren Ganalı, 82 ve 90+4’te kaydettiği iki golle Serie A kariyerindeki üçüncü maça damgasını vurdu. Jose Mourinho, Roma U19 takımından A takıma katılan Felix Afena-Gyan’a vereceği hediyenin haberini, maçtan sonra DAZN’a yaptığı, “Felix’e gerçekten beğendiği ve fiyatı 800 euro olan bir ayakkabıyı alacağıma söz vermiştim. Golden sonra hemen bana koştu ve bu sözümü unutmamam gerektiğini söyledi” açıklamasıyla paylaştı.

Mourinho, takıma galibiyeti getiren genç yıldız adayının performansını övdü: “Beni en çok etkileyen, gol noktasındaki soğukkanlılığıydı. Tekniğinin yanı sıra mental olarak gücü de öne çıkıyor. Şu andaki genç futbolcuların aksine Afena-Felix oldukça alçakgönüllü ve bizimle olduğu anlarda çevresinden öğrenmeye çalışıyor.”

Felix Afena-Gyan’ın, 82. dakikadaki sakin ve düzgün vuruşuyla takımı öne geçirmesinin ardından, bütün takımın gol sevincini Jose Mourinho’yla paylaşması sempatik görüntüler oluşturdu. 90+4’te ceza sahasının dışından gelen gol ise izleyenlerin gözlerinin pasını sildi.

Maç gününün ardından Felix Afena-Gyan’ın sosyal medyadan paylaştığı görüntüler, Mourinho’nun sözünü tuttuğu ve genç futbolcuya söz verdiği ayakkabıları aldığını gösteriyor.

Felix Afena-Gyan’ın paylaşımı:

Genoa – Roma karşılaşmasının özeti: (S Sport)

https://www.youtube.com/watch?v=5VId1IIBKQg

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.