Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Medyascope Gündem (23 Kasım 2021): Erdoğan’ın “ekonomik kurtuluş savaşındayız” çıkışı, Emre Yılmaz ile gençlerin ruh hali

Medyascope’un sabah haberleri bülteni Gündem’de bugün CHP Parti Meclisi Üyesi ve eski CHP Gençlik Kolları Başkanı Emre Yılmaz, son siyasi gelişmelerin ve derinleşen yoksulluğun gençler üzerindeki etkisini yorumladı. (09:18)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dünkü kabine toplantısının ardından, Türkiye’nin içinde bulunduğu durumu “ekonomik kurtuluş savaşı” olarak nitelemesinin yankıları sürüyor. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, Erdoğan’a tepki gösterdi. (02:50)

Türkiye İstatistik Kurumu’nun açıkladığı verilere göre tüketici güven endeksi kasım ayında yüzde 71,1’e düşerek, tarihinin en düşük seviyesine geriledi. (20:00)

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.