Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Süper Lig’de 14. hafta başladı: Adana Demirspor-Kasımpaşa ve Medipol Başakşehir-Altay karşılaşmalarından gol sesi çıkmadı

Süper Lig’de 14. hafta, dün (26 Kasım) oynanan karşılaşmalar ile başladı. Adana Demirspor, Kasımpaşa ile Medipol Başakşehir ise Altay ile sahalarında golsüz berabere kaldı. Süper Lig’de bugün (27 Kasım), Fraport TAV Antalyaspor-Aytemiz Alanyaspor, Çaykur Rizespor-Yukatel Kayserispor ve Beşiktaş-GZT Giresunspor karşılaşmaları oynanacak.

Haftanın açılış maçlarında gol sesi çıkmadı

Süper Lig’de 14. hafta, dün (26 Kasım) oynanan Adana Demirspor-Kasımpaşa ve Medipol Başakşehir-Altay karşılaşmaları ile başladı. Adana Demirspor, ligde zor günlerden geçen Kasımpaşa ile sahasında oynadığı maçtan beraberlik ile ayrıldı. Ev sahibi, golsüz eşitlik ile sona eren karşılaşmanın ardından puanını 20’ye çıkardı. Son üç haftadır galibiyet yüzü göremeyen Kasımpaşa ise puanını 10 yaptı. 

Günün diğer maçında Medipol Başakşehir ile Altay, Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda kozlarını paylaştı. Emre Belözoğlu yönetiminde çıktığı beş maçı da kazanan ev sahibi, Altay’ı mağlup etmeyi başaramadı. Medipol Başakşehir, bu beraberliğin ardından puanını 22’ye yükseltti. Mustafa Denizli’nin Altay’ı ise puanını 17’ye çıkardı. 

Süper Lig’in 14. haftasında oynanacak karşılaşmalar:

27 Kasım Cumartesi

Fraport TAV Antalyaspor-Aytemiz Alanyaspor

Çaykur Rizespor-Yukatel Kayserispor

Beşiktaş-GZT Giresunspor

28 Kasım Pazar

Gaziantep FK-İttifak Holding Konyaspor

VavaCars Fatih Karagümrük-Trabzonspor

Demir Grup Sivasspor-Atakaş Hatayspor

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor-Galatasaray

29 Kasım Pazartesi

Göztepe-Fenerbahçe

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.