Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

TSYD Ankara Şubesi Fotoğraf Yarışması sonuçlandı

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi’nin başkentte görev yapan tüm medya çalışanları ve üyelerinin aileleri arasında düzenlediği “Ankara’da Spor” ve “Ankara’da Yaşam” konulu fotoğraf yarışması sonuçlandı.

TSYD Ankara Şubesi Fotoğraf Yarışması’nda kazananlar belli oldu

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi’nin başkentte görev yapan tüm medya çalışanları ve üyelerinin aileleri arasında düzenlediği “Ankara’da Spor” ve “Ankara’da Yaşam” konulu fotoğraf yarışması sonuçlandı. Türkiye Foto Muhabirleri Derneği Başkanı (TFMD) Rıza Özel, TSYD Genel Sekreteri Adem Altan, Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Güray Soysal, Gazeteci Ümit Kozan, foto muhabirleri Selçuk Mumcu ve Burhan Eliş’ten oluşan altı kişilik jüri her iki dalda 100’den fazla fotoğrafı inceleyerek ödüle layık olan fotoğrafları belirledi. Derece elde eden isimler, TSYD Ankara Şubesi’nin açıklayacağı bir tarihte düzenlenecek tören ile ödüllerine kavuşacak. 

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği Genel Merkezi’nde yapılan jüri toplantısında “Ankara’da Spor” ve “Ankara’da Yaşam” dallarında ilk üçe giren fotoğraflar şu şekilde belirlendi: 

ANKARA’DA SPOR:

Birinci: Mert Bülent Uçma
İkinci: Abdurrahman Antakyalı
Üçüncü: Alp Eren Kaya

ANKARA’DA YAŞAM:

Birinci: Ali Ünal
İkinci:  Alp Eren Kaya

Üçüncü: Aytaç Ünal

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.