Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı: “Erken seçim çağrımızı 4 Aralık’ta Mersin’deki mitingde dile getireceğiz”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı partisinin bugünkü (29 Kasım) MYK toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. 4 Aralık’ta Mersin’de düzenlenecek mitingin ardından sonraki mitinglerin planlanacağını belirten Salıcı, “Erken seçim çağrımızı 4 Aralık’ta Mersin’de yapacağımız mitingde dile getireceğiz. İktidara da küçük ortağına da güçlü bir çağrı yapacağız” dedi.

CHP’nin Mersin’de güçlü bir miting düzenleyeceğini ve burada erken seçim çağrısını tekrarlayacağını belirten Salıcı, “Erken seçim çağrımızı 4 Aralık’ta Mersin’de yapacağımız mitingde dile getireceğiz. İktidara da küçük ortağına da güçlü bir çağrı yapacağız” diye konuştu.

“Yeni mitingler Mersin’den sonra planlanacak”

Yeni mitinglerin de düzenleneceğini ancak bunların henüz planlanmadığını vurgulayan Salıcı, “Önümüzdeki dönemde mitingler yapacağız, dönem dönem. Bunları Mersin mitinginden sonra planlayacağız. Kaç bölgede yapılacak, nerelerde yapılacak, hangi tarihlerde yapılacak henüz planlanmış değil” dedi.

“Fakirliği pazarlamaya hazırlanan bir iktidarla karşı karşıyayız” 

Salıcı’nın gündeminde ekonomi de vardı. Salıcı, “Fakirliği pazarlamaya hazırlanan bir iktidarla karşı karşıyayız” sözleriyle eleştirdiği iktidarın memleketi yıkıma sürüklediğini söyledi: “Devleti yönetmeyi beceremeyen, sistemin çivisini çıkartan, milleti perişan eden, çocuklarımızın, gençlerimizin geleceğini karartan bir gömlek. Vatandaşımız şimdi yüksek kurun ve kura bağlı fiyat artışlarının altında inim inim inliyor. Yeni ekonomik modelde bu saray rejimi ekonomik kurtuluş savaşı veriyormuş. Güler misiniz? Ağlar mısınız?”  

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.