Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Mansur Yavaş’tan MHP lideri Bahçeli’ye yanıt: “İlgimiz olmayan konulardan dolayı hakkımda yapılan siyasi açıklamalara bir yanıt vermeyeceğim”

Alparslan Türkeş anmasına düzenlenen saldırıya ilişkin “Bundan sonra Mansur bey dikkat etsin. Artık kendisinin arkasında bir ülkücü nefes vardır” diyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’tan yanıt geldi. Sosyal medya hesabından yazılı açıklama paylaşan Yavaş, “İlgimiz olmayan konulardan dolayı hakkımda yapılan siyasi açıklamalara bir yanıt vermeyeceğim” dedi.

TBMM’deki grup toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Alparslan Türkeş’in anmasına yönelik saldırıyla ilgili Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı sert sözlerle hedef aldı. Bahçeli, “Mansur beyin elinin altında geliştiği kanaati hakim. Bundan sonra Mansur bey dikkat etsin, artık kendisinin arkasında bir ülkücü nefes vardır” dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ise Bahçeli’ye sosyal medya hesabından yanıt verdi. Yavaş, açıklamasında şöyle dedi:

Milletimizin iradesi ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmemin ardından, bu makamın getirdiği sorumluluk ve prensiplerim gereği 2,5 yıldır hiçbir siyasi demeç vermedim. Bu sorumluluk ve prensip gereği, bundan sonra da ilgimiz olmayan konulardan dolayı hakkımda yapılan siyasi açıklamalara bir yanıt vermeyeceğim. Hemşehrilerime söz verdiğim üzere sadece ve sadece altı milyon Ankaralının mutluluğu ve huzuru için yaptığım çalışmalara aynen devam edeceğim.”

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.