Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Bülent Arınç’tan Ahmet Hakan’a: “Entel maganda”

Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, “Bülent Arınç’ın tek derdi ciddiye alınmak” diyen Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan’a yanıt verdi. Arınç, “Ne zaman Ahmet Kaya’nın ‘Entel Maganda’ şarkısını dinlesem seni anımsarım” dedi

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan‘ın “Onun durumu hepsinden daha trajik. Trajik çünkü ruhu AK Parti’den çoktan koptuğu halde bedenini koparmaya bile cüret edemiyor. Fakat buna rağmen afra tafrası hiç eksik olmuyor. Tek derdi ciddiye alınmak” sözlerine eski TBMM Başkanı Bülent Arınç’tan sert yanıt geldi.

Twitter hesabından yazılı açıklamada bulunan Arınç, “Bak aslanım” diyerek Ahmet Hakan’ı sert bir dille eleştirdi.

Arınç, açıklamasında şöyle dedi:

Eğer siyasi varlığımı Sayın Cumhurbaşkanına borçlu olduğumu düşünüyorsan 40 yıllık dava arkadaşım Recep Tayyip Erdoğan’a artık kabul gördüğün uçakta bizzat kendin sor. Eğer bu soruyu sormanın senin haddini aşacağını düşünüyorsan, sorunu- sen dahil olmak üzere- yöneticiliğini yaptığın gazetenin birçok çalışanına WhatsApp’tan talimat verenler üzerinden sor.

Bir önceki yazında da benim tek derdimin benim tek derdimin ‘dikkate alınmamak’ olduğunu söylemiştin. Bugün dahi her cümlesi ve konuşması gündemi belirleyen birinin böyle bir derdi olabilir mi? Asıl senin derdinin muhatap alınmak olduğu çok aşikâr.

Bugüne kadar aile fertlerimi tek tek hedef alan ve kişilik haklarıma saldıran muhtelif hadsizliklerin karşısında sükût ettim. Beni samimiyetle eleştiren herkese saygı duyarım ama sen istihza ediyor, hakaret etmek istiyorsun. Bu hadsizliklerine son vermen için, başkaları gibi kapalı kapılar ardında değil, kamuoyunun gözü önünde seni ilk ve son kez muhatap alıyor ve uyarıyorum.

Sonsöz:

Ne zaman Ahmet Kaya’nın Entel Maganda şarkısını dinlesem seni anımsarım.”

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.