Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Güney Afrika’da karantinada kalan Cardiff Ragbi Takımı’nın bazı oyuncuları panik atak geçirdi

Biri Omicron varyantı olmak üzere iki oyuncusunun koronavirüs testi pozitif çıkan Galler temsilcisi Cardiff Ragbi Takımı, Güney Afrika’da mahsur kaldı. 14 gün boyunca tecrit altında kalacak bazı sporcular, panik atak geçirdi.

Cape Town’da mahsur kalan Cardiff Ragbi Takımı’nın bazı oyuncuları panik atak geçirdi

Cardiff Ragbi Takımı, geçen pazar (28 Kasım) oynanması gereken Güney Afrika temsilcisi Lions karşılaşması için Cape Town’a gitti. Ancak perşembe gecesi (25 Kasım) ”Omicron” varyantı gelişmelerinin dünya çapında yankı bulması ve İngiltere hükümetinin Güney Afrika’yı ”kırmızı seyahat” listesine koyması, Galler temsilcisini karşılaşmaya çıkmadan ülkelerine dönmek için harekete geçirdi. Bu dakikadan sonra işler sarpa sardı. Havaalanına gelen Cardiff’li sporculara koronavirüs testi uygulandı. Yapılan testlerde biri Omicron varyantı olmak üzere iki oyuncusunun koronavirüse yakalandığını öğrenen Galler temsilcisi, 14 gün boyunca tecrit altında kalmak için otellerine geri döndü. 

Galler basınındaki haberlere göre Cardiff Ragbi Takımı’ndaki sporcular, Omicron varyantı sebebiyle büyük panik yaşadı. Cape Town’da mahsur kalan sporculardan bazıları, panik atak geçirdi. Cardiff ekibinden bir kaynak ise Galler basınına verdiği demeçte ”Oyuncuların akıl sağlıkları konusunda endişe duyuyoruz’‘ dedi.

Yazan: Kubilayhan Kavrazlı

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.