Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Yurttaş Postası (111): Bursa, Kocaeli ve Yalova’da yıkım projeleri ve ÇED uygulamaları-Onur Küçük, Miray Dokurer ile söyleşi

Yurttaş Postası’nda bu hafta, Bursa Su Kolektifi’nden Onur Küçük ve Kocaeli Ekolojik Yaşam Derneği’nden (KEYAD) Miray Dokurer Bursa, Kocaeli ve Yalova’daki yıkım projeleri ile çevresel etki değerlendirmesi (ÇED) uygulamalarını ele aldı. Kamu politikalarında Yurttaşın Sözü çalışması kapsamında Kocaeli, Yalova ve Bursa’daki sivil toplum kuruluşları (STK) ve uzmanlarla birlikte yürütülen yıkım projeleri ve bu projelerdeki ÇED uygulamaları konusundaki envanter ve haritalama çalışmasını anlatan Küçük ve Dokurer, bu çalışmaların sivil toplum için savunuculuk açısından önemini vurguladı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.