Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Medyascope Gündem (9 Aralık Perşembe): Bütçe görüşmelerinde kavga, zamlar ve ekonomide gidişat

Medyascope’un sabah haberleri bülteni Gündem’de HDP Ekonomi Politikalarından Sorumlu Eş Genel Başkan Yardımcısı Garo Paylan, TBMM’de bütçe görüşmelerinde yaşanan gerginliği ve ekonomideki gidişatı yorumladı.

Dün açıklanan sigara fiyatlarındaki artışın ardından, benzine de gece yarısından itibaren zam geldi. Benzin 77 kuruş, motorin de 31 kuruş zamlandı. Son zammın ardından motorinin litresi İstanbul’da 10,32 liraya, İzmir’de 10,40 liraya, Ankara’da ise 10,38 liraya çıktı.

2022 yılı asgari ücretin belirlenmesi için, Asgari Ücret Tespit Komisyonu bugün üçüncü kez toplanacak. Toplantı, Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu’nun ev sahipliğinde yapılacak.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.