Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Güne Bakış (10 Aralık 2021): Altan Tan ile Kılıçdaroğlu’nun Şenyaşar ailesini ziyareti, Zelal Direkçi ile Cumhur İttifakı’nın kalesi Ankara-Sincan’dan izlenimler, Dilek Şen ile Bulgaristan’dan Edirne’ye alışverişe gelenler

Editör: Egemen Gök

Güne Bakış’ta bu akşam, siyasetçi ve eski Halkların Demokratik Partisi (HDP) Diyarbakır Milletvekili Altan Tan ile Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Şanlıurfa’da 276 gündür oturma eylemi yapan Şenyaşar ailesini ziyaret etmesini ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun HDP’ye yönelik sözlerini, Medyascope Ankara muhabiri Zelal Direkçi ile Cumhur İttifakı’nın kalelerinden Ankara’nın Sincan ilçesinden izlenimlerini, Medyascope muhabiri Dilek Şen ile Bulgaristan’dan Edirne’ye alışverişe gelenleri konuştuk.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.