Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Kamerun Futbol Federasyonu başkanlığına Samuel Eto’o seçildi

Barcelona ve Inter’de büyük başarılara imza atan ve bir dönem ülkemizde Fraport TAV Antalyaspor ve İttifak Holding Konyaspor formaları da giyen Samuel Eto’o, Kamerun Futbol Federasyonu’nun yeni başkanı oldu. 

Kariyerinde Real Madrid, Barcelona ve Chelsea gibi takımlar bulunan ve bir dönem ülkemizde Fraport TAV Antalyaspor ve İttifak Holding Konyaspor formaları da giyen Samuel Eto’o, Kamerun Futbol Federasyonu’nun yeni başkanı oldu. Afrika Futbol Konfederasyonu Başkan Yardımcısı Seidou Mbombo Njoya’yı geride bırakarak federasyon başkanlığına seçilen Eto’o, dört yıllık görevi boyunca en az 10 yeni stadyum inşa etme vaadinde bulundu. 40 yaşındaki Eto’o, seçim zaferinin ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ”Bugünü hayatımın en gururlu anlarından biri olarak hatırlayacağım. Kamerun Futbol Federasyonu’nun yeni başkanı olarak seçildiğim için minnettarım “dedi. Samuel Eto’o, kariyerinde en çok şampiyonluk kazanan Afrikalı futbolcu olma unvanını korumaya devam ediyor. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.