Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İngiltere Premier Lig’de salgın nedeniyle maçlar ertelendi: Manchester United’da koronavirüs krizi

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United’da futbolcularda çıkan koronavirüs vakaları nedeniyle antrenmanlar iptal edildi.

Manchester United, koronavirüs vakaları ile sarsıldı

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United, futbolcularda çıkan koronavirüs vakaları nedeniyle sarsıldı. İngiliz basınında yer alan haberlere göre, Manchester United forması giyen ”birçok” oyuncunun koronavirüs testi pozitif çıktı. Futbolcuların yanı sıra teknik heyette yer alan kişilerde de koronavirüs vakalarına rastlanılması, yarın (14 Aralık) oynanacak Brentford maçı öncesindeki antrenmanların iptal edilmesine neden oldu. Manchester United yönetimi, bu durumu federasyona iletirken Brentford maçının oynanıp oynanmayacağı ise belirsizliğini koruyor. 

İngiliz futbolunda koronavirüs depremi

İngiliz futbolunda yalnızca Manchester United koronavirüs vakaları ile uğraşmıyor. Aston Villa da tıpkı Manchester United gibi koronavirüs testlerinde pozitif sonuçların çıkmasının ardından antrenmanlarını iptal etmek zorunda kaldı. Geçen hafta ise sekiz futbolcusu ve beş personeli koronavirüse yakalanan Tottenham Hotspur’un, UEFA Konferans Ligi’ndeki Rennes karşılaşmasının yanı sıra ligdeki Brighton maçı da ertelendi.

West Bromwich Albion’da geçen cumartesi günü (11 Aralık) yapılan testlerde dört savunma oyuncusu pozitif çıktı. Sheffield United’ın bugün (13 Aralık) oynayacağı Queens Park Rangers karşılaşması da birçok futbolcuda koronavirüs vakasına rastlanmasının ardından ertelendi.  

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.