Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

UEFA Şampiyonlar Ligi kura çekiminde skandal: Kura çekimi tekrarlanacak

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde son 16 eşleşmelerinin belli olacağı kura çekimi büyük bir skandala sahne oldu. İlk turda aynı grupta yer alan iki takımın eşleşmesiyle başlayan hatalar zinciri nedeniyle kura çekiminin tekrarlanması kararlaştırıldı.

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 kura çekiminde büyük bir skandal yaşandı. Kura çekiminde Manchester United, ilk turda aynı grupta mücadele ettiği Villarreal ile yanlışlıkla eşleşti. Karışıklığın fark edilmesinin ardından Manchester United, tekrar torbaya atıldı ve Paris Saint-Germain ile eşleşti. Daha sonra ise Atletico Madrid’in rakiplerinin belirleneceği kura torbasına Manchester United’ın yer almadığı fark edildi. Bu durum, Atletico Madrid’in çekebileceği rakipler arasında Manchester United’ın olmamasına yol açtı.

UEFA, Şampiyonlar Ligi son 16 turu kurasında yaşanan olay hakkında soruşturma başlattı. Soruşturmanın ardından UEFA, Şampiyonlar Ligi kura çekiminin tekrarlanacağını açıkladı. Devler Ligi’ndeki kura çekimi, TSİ 17.00’de tekrarlanacak. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler