Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Akşener’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a: “Milletin ocağına incir ağacı diktin, bırakın artık, biz çözeriz”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, iktidarı ekonomi politikaları üzerinden sert bir dille eleştirdi. Twitter hesabından paylaşımlarda bulunan Akşener, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı etiketleyerek, “Milletin ocağına incir ağacı diktin. İnsan bu kadar mı zalim olur? Kendinize gelin. Bırakın artık. Recep Tayyip Erdoğan çaren var, biz çözeriz” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Twitter’dan açıklamalarda bulundu

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘ı etiketleyen Akşener, Türk Lirası ve Borsa İstanbul’un bugün (17 Aralık) yüzde 10 değer kaybettiğine dikkat çekerek, “Yani Türk Lirası’nda olan sıradan bir yatırımcı yaklaşık yüzde 20 zarar etti. Neden? Yerli parasına ve ülkesinin şirketlerine güvendiği için Recep Tayyip Erdoğan, insanlar nasıl yatırım yapsın sana güvenerek?” diye sordu.

“Esnaf kaybetti, işçi kaybetti, memur kaybetti”

Açıklamalarını sürdüren Akşener, “Esnaf kaybetti, işçi kaybetti, memur kaybetti, sanayici kaybetti, çiftçi kaybetti. İşsiz zaten kaybediyor. Milletimizin her bir ferdi kaybetti. Daha kimin kaybetmesini istiyorsun? Allah’tan korkmuyorsunuz anladık. Kuldan utanın bari” paylaşımında bulundu.

“Kendinize gelin, bırakın artık”

“Gençlerin umutlarını dövizin altında enkaza çevirdiniz” diyen Akşener, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

“Yaşlılarımızı yağ kuyruklarına mahkûm ettiniz. Enflasyonla milleti fakirleştirdiniz. Kınadığınız ne varsa hepsini başımıza bela ettiniz. Kendinize gelin, bırakın artık.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslenen Akşener, “Recep Tayyip Erdoğan çaren var. Biz çözeriz” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.