Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

CHP lideri Kılıçdaroğlu: “TÜSİAD Başkanı’nı aradım, herkes konuşmalı, seçim istiyoruz”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iktidarı ekonomi politikaları üzerinden sert bir dille eleştirdi. “Bu saray hükümeti artık kangrenli bacaktır” diyen Kılıçdaroğlu,“TÜSİAD Başkanı’nı aradım. Ülke yangın yeri. Aklî melekelerini kaybetmiş bir şahsın ülkeyi intihara sürüklemesini mi seyredeceğiz? Herkes konuşmalı artık, herkes. Seçim istiyoruz” mesajını paylaştı.

“Susma zamanı değil, vatanını seven herkes konuşmalı”

CHP lideri Kılıçdaroğlu, iktidarın ekonomi politikalarına eleştirilerini sürdürdü.

Twitter’dan açıklamada bulunan Kılıçdaroğlu, “Bu saray hükümeti artık kangrenli bacaktır. Susma zamanı değil, vatanını seven herkes konuşmalı. Tüm vücut kangren olduktan sonra konuşsanız da bir anlamı olmayacak. Utancı giden kimsenin kalbi ölürmüş. Bu saray ve şürekâsının utanması yoktur, kalbi yoktur. Bu zulmü bitireceğiz” dedi.

“Ülke yangın yeri, seçim istiyoruz”

Türk Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı (TÜSİAD) Başkanı Simone Kaslowski’yi aradığını belirten Kılıçdaroğlu, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“TÜSİAD Başkanı’nı aradım. Ülke yangın yeri. Aklî melekelerini kaybetmiş bir şahsın ülkeyi intihara sürüklemesini mi seyredeceğiz? Herkes konuşmalı artık, herkes. Seçim istiyoruz. Erdoğan ve Bahçeli’nin tek yapması gereken, kendilerinin gitme olasılığını millete göstermeleridir.”

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.