Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

The Guardian, Emre Belözoğlu’nun da jüride olduğu “Yılın En İyi 100 Futbolcusu” listesinin ilk bölümünü yayınlandı: Burak Yılmaz 85. sırada

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, İngiltere’nin saygın yayın organı The Guardian tarafından yılın en iyi 100 futbolcusunun seçildiği jüride oy kullananlar arasındaydı. Fransa Ligue 1 takımlarından Lille’de forma giyen Burak Yılmaz ise “Yılın En İyi 100 Futbolcusu” arasında yer almayı başardı.

Emre Belözoğlu, yılın en iyi 100 futbolcusunun seçildiği jüride yer aldı

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, İngiltere’nin saygın yayın organı The Guardian tarafından yılın en iyi 100 futbolcusunun seçildiği jüri üyeleri arasında kendisine yer buldu. The Guardian’ın bu yıl 10’uncusunu düzenlediği organizasyonda Emre Belözoğlu’nun yanı sıra teknik direktör olarak Thomas Hitzlsperger, Luiz Felipe Scolari ve Roque Junior da jüride yer aldı. Javier Zanetti ve Franky Vercauteren gibi eski futbolcular ve gazeteciler de jürideki diğer isimlerdi.  

Burak Yılmaz, yılın en iyi 100 futbolcusu arasında

The Guardian, yılın en iyi 100 futbolcusunun seçildiği listeyi yayımlamaya başladı. İngiliz basın organı, ilk olarak 71’den 100’e kadar olan bölümü okuyucuları ile buluşturdu. Fransa Ligue 1 takımlarından Lille’de forma giyen Burak Yılmaz, 85. sırada kendisine yer buldu. The Guardian tarafından yapılan değerlendirmede milli futbolcumuz için ”Lille’in muhteşem şampiyonluğu 36 yaşındaki Türk yıldız olmadan gerçekleşmeyebilirdi. Onun liderliği, agresifliği ve kritik zamanlardaki maçı kazandıran yeteneği ile Lille 10 yıl sonra ilk şampiyonluğunu kazandı” denildi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.