Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Manchester City oyuncusu Benjamin Mendy hakkında yedinci tecavüz suçlaması

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City’de forma giyen Benjamin Mendy hakkındaki tecavüz suçlamalarına bir yenisi daha eklendi. Fransız futbolcu, toplam yedi tecavüz suçlamasıyla 24 Ocak tarihinde mahkeme karşısına çıkacak.

Benjamin Mendy hakkında yedinci tecavüz suçlaması

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City’de forma giyen Benjamin Mendy, bir tecavüz suçlaması ile daha gündeme geldi. Daha önce yaptığı üç serbest kalma talebi reddedilen Medy’nin hakkındaki tecavüz suçlaması sayısı, yediye çıktı. Soruşturması devam ettiği için Manchester City tarafından süresiz kadro dışı bırakılan Fransız futbolcu, dokuz haftadır Liverpool’daki HMP Altcourse hapishanesinde gözaltında tutulmaya devam ediyor. Benjamin Mendy, 24 Ocak tarihinde ise Chester’daki mahkemede hâkim karşısına çıkacak.

Mendy hangi suçlamalar ile karşı karşıya?

Benjamin Mendy, 2020 Ekim ve 2021 Ağustos ayları arasında beş farklı kadına yönelik yedi tecavüz ve bir cinsel saldırı ile suçlanıyor. İddiaya göre olaylar, Mendy’nin Prestbury’deki evinde gerçekleşti. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler