Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Cristiano Ronaldo’nun sevgilisi Georgina Rodriguez’in hayatı Netflix’te yayınlanacak

Manchester United’ın yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo’nun sevgilisi Georgina Rodriguez’in hayatı, dijital içerik platformu Netflix’te yayımlanacak. ”Soy Georgina” (Ben, Georgina) isimli altı bölümden oluşacak reality-show, 27 Ocak 2022 tarihinde vizyona girecek. 

Manchester United’ın yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo’nun birlikte yaşadığı Georgina Rodriguez’in hayatı, reality-show oluyor. ”Soy Georgina” (Ben, Georgina) isimli altı bölümden oluşacak reality-show, dijital içerik platformu Netflix’te yayımlanacak. Geçen aylarda fragmanı yayımlanan ”Soy Georgina”, Rodriguez’in günlük yaşamını izleyiciler ile buluşturacak. Merakla beklenen yapımda, 2016 yılından bu yana Portekizli yıldızla beraber olan Arjantinli mankenin iş hayatındaki başarıları da gözler önüne serilecek. Netflix, fragmanda ”Birçok kişi adımı biliyor fakat çok azı kim olduğumu biliyor” diyen Georgina Rodriguez’in ”Soy Georgina” isimli reality-show’unu şu cümleler ile özetledi: ”Georgina ile her gün beraber olacağız. Anneliğini, Cristiano Ronaldo ile ilişkisini, gezilerini, gerçek arkadaşlarını, isteklerini ve arzularını, iniş ve çıkışlarını birlikte keşfedeceğiz. Georgina Rodriguez’in gerçekte kim olduğunu öğreneceğiz.”

Soy Georgina, 27 Ocak 2022 tarihinde vizyona girecek. Öte yandan geçtiğimiz günlerde ikiz bebek beklediklerini açıklayan Cristiano Ronaldo ve Georgina Rodriguez çiftinin üçü taşıyıcı anneden olmak üzere dört çocuğu bulunuyor. 

27 Ocak’ta gösterime girecek Soy Georgina’nın fragmanları:

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.