Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Endonezya futbolu yasta: Tornado FC’nin 20 yaşındaki kalecisi Taufik Ramsyah maçta aldığı darbe sonucu hayatını kaybetti

Endonezya 3. Lig ekiplerinden Tornado FC’nin 20 yaşındaki kalecisi Taufik Ramsyah, Wahana FC ile oynanan maç sırasında başına darbe aldı. Bir anda yere yığılan Ramsyah, kaldırıldığı hastanede bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.  

20 yaşındaki kaleci Taufik Ramsyah maçta aldığı darbe sonucu hayatını kaybetti

Endonezya futbolu, genç yeteneği Taufik Ramsyah’ın zamansız ölümünün yasını tutuyor. Endonezya 3. Lig ekiplerinden Tornado FC’nin kalecisi Ramsyah, Wahana FC ile oynanan maç sırasında rakip takımın santrforu ile çarpıştı ve başına sert bir darbe aldı. Bir anda yere yığılan ve bilinci kapanan 20 yaşındaki kaleci, sahada yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Ancak Taufik Ramsyah, üç günlük hayat mücadelesini kaybetti. Kaldırıldığı hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayata veda eden Ramsyah’ın gelecek yıllarda Endonezya A Milli Futbol Takımı’nın kalesini koruması bekleniyordu. 

Taufik Ramsyah’ın hayatını kaybetmesine yol açan çarpışma anı:

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.