Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Cezayirli futbolcu Sofiane Lokar maçta kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti

Cezayir 2. Lig ekibi Mouloudia Saida’nın kaptanı Sofiane Lokar, takımının Oran Association’a karşı oynadığı karşılaşmada kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. 

Sofiane Lokar, maçta kalp krizi geçirerek hayata veda etti

Cezayir 2. Lig ekibi Mouloudia Saida’da forma giyen ve takımın kaptanlığını yapan Sofiane Lokar, Oran Association’a karşı oynanan karşılaşmanın 26. dakikasında kaleci ile çarpışarak sakatlandı. Tedavisinin ardından oyuna dönen Lokar, 35. dakikada ise bilincini kaybederek bir anda yere yığıldı. Kalp krizi geçirdiği tespit edilen 30 yaşındaki futbolcu, sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtulamadı ve hayata veda etti. Sofiane Lokar, geçen hafta evlenmişti.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.